ΕΣΠΑ banner
menu

Καθαρισμοί Εκτάκτων Αναγκών

Είμαστε πάντα δίπλα σας
Service3pic

Καθαρισμοί Εκτάκτων Αναγκών

Η DB Cleaning Services αναλαμβάνει να καθαρίσει την οικία σας η τον επαγγελματικό σας χώρο σε περίπτωση φθοράς απο καιρικά φαινόμενα και φωτιά.

 

Έχουμε πληθώρα αυτόνομων και μη μηχανημάτων έτσι ώστε να μπορούμε να προβούμε στον καθαρισμό εκτάκτων αναγκών όπως είναι φωτιά.

 

Μετά από μια καταστροφή του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας π.χ. από φωτιά, το λιγότερο που θα πρέπει να σας απασχολεί είναι ο καθαρισμός των εγκαταστάσεών σας και η προετοιμασία του για το βάψιμο και τελικά η επαναλειτουργία του χώρου σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό το αναλαμβάνει η εταιρία μας υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

 

Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε κτιρίου το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καθορίζει το πρόγραμμα καθαρισμού του κτιρίου σας από την φωτιά. Τα μηχανήματά μας καθαρίζουν, πλένουν και στεγνώνουν τους τοίχους και τα δάπεδα προετοιμάζοντάς τα για να βαφούν.

 

Έχουμε την δυνατότητα να καθαρίσουμε οποιοδήποτε χώρο που έχει υποστεί ζημιά από έκτακτες ανάγκες όπως την φωτιά είτε αυτός είναι σε υπόγειο χώρο, είτε σε πολυώροφα κτίρια, είτε σε δυσπρόσιτες περιοχές. Τα αυτόνομα μηχανήματά μας δεν χρειάζονται νερό ή ρεύμα για να καθαρίσουν τις εγκαταστάσεις σας που έχουν υποστεί ζημιά από πυρκαγιά.

 

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας δώσουμε όποια πληροφορία χρειάζεστε

icon 1 1

Επισκεφθείτε μας

Βρείτε μας στον χάρτη
icon2

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας email
clock2 e1607934473936

Υποστήριξη πελατών