ΕΣΠΑ banner
menu

Καθαρισμοί Μοκετών

Για ζωντανά χρώματα των μοκετών σας
Service12pic

Καθαρισμοί Μοκετών

Ο καθαρισμός των μοκετών είναι μια ευαίσθητη διαδικασία. Είναι σημαντικός και απαραίτητος σε κάθε εργασιακό χώρο γιατί φρεσκάρει τις ίνες και ζωντανεύει τα χρώματα ενώ βασικά μειώνει τα μικρόβια και τα περιττώματα των ακάρεων.

 

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί τεχνολογίες, καθαρισμού μοκετών, που καθαρίζουν τις μοκέτες σε βάθος και απομακρύνουν τους λεκέδες και τα ακάρεα με ασφαλή τρόπο για τον άνθρωπο, χρησιμοποιώντας χημικά φιλικά προς το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι τα ζωντανά χρώματα των μοκετών και των χαλιών σας.

 

Έχουμε εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανήματα πλύσης υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούν ανάλογο απορρυπαντικό που κάνει τις μοκέτες σας να φαίνονται σαν καινούριες. Οι καθαρισμοί μοκετών αρχίζουν με το καθάρισμα απορρόφηση των ξηρών ρύπων και στην συνέχεια ψεκασμός του χημικού φιλικού με το περιβάλλον και τέλος γίνεται αναρρόφηση για να μείνουν οι μοκέτες στεγνές.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία για την υπηρεσία καθαρισμών μοκετών είμαστε στην διάθεση σας. Επικοινωνήστε μαζί μας

icon 1 1

Επισκεφθείτε μας

Βρείτε μας στον χάρτη
icon2

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας email
clock2 e1607934473936

Υποστήριξη πελατών