ΕΣΠΑ banner
menu

Καθαρισμοί Σαλονιών

Η καθαριότητα του χώρου που ζούμε
Service4gpic

Καθαρισμοί Σαλονιών

Η DB Cleaning Services αναλαμβάνει να καθαρίσει σε βάθος το σαλόνι σας καθώς και τις καρέκλες της τραπεζαρίας σας και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο, χρησιμοποιώντας τα πλέον αξιόπιστα μηχανήματα της εταιρείας Kärcher.

 

Η καθημερινή χρήση του σαλονιού και των καρεκλών στο σπίτι μας ή στον χώρο εργασίας μας, αναπόφευκτα δημιουργεί λεκέδες από φαγητά, καφέδες ή λάδια. Δημιουργούνται λοιπόν εστίες μυκητών, ακάρεα και μικροοργανισμών που έρχονται σε επαφή με τον οργανισμό μας προκαλώντας πολλούς κινδύνους για την υγεία μας καθιστώντας τον καθαρισμό Σαλονιών απαραίτητο.

 

Η καθαριότητα του χώρου που ζούμε, εργαζόμαστε και περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας, όπως το σαλόνι και οι καρέκλες της τραπεζαρίας σας, είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να της δώσουμε την πρέπουσα σημασία γιατί αφορά την υγεία την δικιά μας αλλά και των δικών μας ανθρώπων, της οικογένειας ή των εργαζομένων. Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες του σαλονιού δέχονται συνήθως τη μεγαλύτερη χρήση με συνέπεια τα πολύτιμα έπιπλά σας να χάσουν τη ζωντάνια των χρωμάτων τους.

 

Η εταιρία μας έχει το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και χρησιμοποιεί υποαλλεργικά καθαριστικά της αναγνωρισμένης και παγκοσμίως γνωστής εταιρίας Karcher και μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα καθαρίσει το σαλόνι ή τις καρέκλες σας αξιόπιστα και με επαγγελματισμό.

 

Επιπλέον, σας εγγυόμαστε τον βαθύ καθαρισμό των υφασμάτων του σαλονιού ή των καρεκλών σας γιατί ακολουθούμε την καλύτερη επαγγελματική μέθοδο καθαρισμού που ονομάζεται extraction και ακολουθεί την μέθοδο του ψεκασμού και της απορρόφησης. Αυτό επιτυγχάνεται με το σύστημα της Kärcher που ψεκάζει ζεστό νερό με απορρυπαντικό στο ύφασμα της επιφάνειας του σαλονιού, η βρωμιά διαλύεται και απορροφάται σε υγρή μορφή και το αποτέλεσμα είναι ο βαθύς καθαρισμός σαλονιών σε σύντομο χρονικό διάστημα, αποδίδοντας ευχάριστο άρωμα και γίνεται άμεσα η επαναχρησιμοποίηση του χώρου σας. Φροντίζουμε πάντα μετά τον καθαρισμό να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία τυχόν έχετε ή πληροφορία χρειάζεστε πάνω στον καθαρισμό σαλονιών σας

icon 1 1

Επισκεφθείτε μας

Βρείτε μας στον χάρτη
icon2

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας email
clock2 e1607934473936

Υποστήριξη πελατών