ΕΣΠΑ banner
menu

Καθαρισμός Κτιρίων

Για την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης
Service13pic

Καθαρισμός Κτιρίων

Οι εργαζόμενοι που στεγάζονται και δουλεύουν στους επαγγελματικούς χώρους διαμένουν σε αυτούς πάρα πολλές ώρες, μερικές φορές και περισσότερες από τις ώρες που βρίσκονται σπίτι τους. Είναι λοιπόν απαραίτητο να μην πω αναγκαίο ο χώρος εργασίας να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται με μεγάλη φροντίδα και υπευθυνότητα. Είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης.

 

Βέβαια, δεν φτάνει η περιστασιακή καθαριότητα των χώρων σας αλλά η τακτική συντήρηση του περιβάλλοντος εργασίας που βρίσκεστε τον μεγαλύτερο χρόνο της ημέρα σας. Είναι κοινά αποδεκτό ότι οι άνθρωποι λειτουργούν καλύτερα και αποδίδουν τα μέγιστα αν έχουμε φροντίσει να διαμένουν σε ένα καθαρό και προσεγμένο περιβάλλον.

 

Μην διστάσετε λοιπόν να μας καλέσετε στον χώρο εργασία σας για να συμφωνήσουμε από κοινού τον τρόπο υγιεινής διαμονής των εργαζομένων σας αλλά και του ίδιου του εαυτού σας.

 

Η DBCS Αναλαμβάνει καθαρισμούς γραφείων, τραπεζών, σχολείων, εργοστασίων, εμπορικών κέντρων, supermarket, νοσοκομείων και κλινικών, χώρους ειδικών απαιτήσεων όπως και των καθαρισμό οποιοδήποτε άλλου κτιρίου. Ειδικά συνεργεία της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν τον καθαρισμό σε οποιαδήποτε ύψος, ανεξάρτητα αν οι υαλοπίνακες είναι ανακλινόμενοι, επάλληλοι ή μη.

 

Ειδικότερα, στην καθαριότητα των επαγγελματικών χώρων, χρησιμοποιούνται αυτομεταφερόμενοι ή ρυμουλκούμενοι τηλεσκοπικοί γερανοί για ύψη μέχρι 50μ. καθώς και κρεμαστές πλατφόρμες για πολύ υψηλά κτήρια. Επίσης το ειδικό τμήμα καθαρισμού μαρμάρινων προσόψεων με υδροβολή υψηλής θερμοκρασίας.

 

Αναλαμβάνουμε επίσης ειδικές εργασίες όπως:

  • Καθαρισμός υαλοπινάκων με ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα
  • Καθαρισμός graffiti
  • Αρχικό καθαρισμό γραφείων, οικιών και καταστημάτων.
  • Καθαρισμός εξωτερικών όψεων – υαλοπινάκων
  • Ειδικοί εξειδικευμένοι καθαρισμοί.

 

Ειδικότητες Καθαρισμού

Η DBCS έχει εκτενή εμπειρία στον γενικό καθαρισμό παντός είδους επαγγελματικού χώρου. Ειδικότερα όμως η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένη εμπειρία σε καθαρισμό βιομηχανικών χώρων παραγωγής και συσκευασίας τροφίμων όπως αυτούς της εταιρίας Τρία Έψιλον και της βιομηχανίας Παπαδοπούλου.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία θέλετε για τις υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων μας, είμαστε στην διάθεση σας. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

icon 1 1

Επισκεφθείτε μας

Βρείτε μας στον χάρτη
icon2

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας email
clock2 e1607934473936

Υποστήριξη πελατών