Καθαρισμός τζαμιών

Η πρώτη επαφή των επισκεπτών της επιχείρησή σας

Καθαρισμός τζαμιών

Η εταιρία μας, που έχει πολυετή εμπειρία στον καθαρισμό κτιρίων και εγκαταστάσεων, αναλαμβάνει τον καθαρισμό τζαμιών (υαλοπίνακες) σε κάθε κτίριο ή εγκατάσταση.

 

Η πρώτη επαφή των επισκεπτών της επιχείρησή σας είναι η εξωτερική του όψη. Επομένως οι καθαρές επιφάνειες και υαλοπίνακες είναι η εικόνα τις εταιρίας η της επιχείρησης σας. Όμως το να διατηρείτε τους υαλοπίνακες και γενικά τις επιφάνειες του κτιρίου σας καθαρές είναι βασικά θέμα υγιεινής για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες σας και όχι μόνο αισθητικής. Επιπλέον, τα δομικά μέρη του κτιρίου αποκτούν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής όταν απομακρύνονται από τις επιφάνειές τους οι βρωμιές και οι ακαθαρσίες.

 

Στην DBCS έχουμε τον σωστό εξοπλισμό και τα κατάλληλα μέσα για να καθαρίσουμε τους υαλοπίνακες (τζάμια) των γραφείων ή των κτιρίων σας και να σας δώσουμε την δυνατότητα για να δείτε τον έξω κόσμο πιο καθαρό.

 

Ακολουθούμε τα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας και τα γερανοφόρα οχήματά μας φθάνουν με ασφάλεια στα πιο απομακρυσμένα σημεία των κτιρίων σας. Αναλαμβάνουμε επίσης και τον τακτικό καθαρισμό των τζαμιών του κτιρίου σας, στα χρονικά διαστήματα που εσείς επιθυμείτε.

 

Με χαρά θα σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας πάνω στον καθαρισμό τζαμιών. Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας

Επισκεφθείτε μας

Βρείτε μας στον χάρτη

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας email

Υποστήριξη πελατών