ΕΣΠΑ banner
menu

Καθαρισμός Φωτοβολταϊκών

Για αδιάλειπτη λειτουργία, μακροβιότητα & υψηλή παραγωγικότητα
Service17pic

Καθαρισμός Φωτοβολταϊκών

Το σημαντικότερο τμήμα ενός φωτοβολταϊκού πάνελ είναι η επιφάνεια του. Ο καθαρισμός της είναι πολύ σημαντικός προκειμένου να διασφαλίζονται, η αδιάλειπτη λειτουργία, η μακροβιότητα & υψηλή παραγωγικότητα για την γρηγορότερη απόσβεση της επένδυσης σας. Η εταιρία μας, ακολουθώντας τις επιστημονικές οδηγίες των κατασκευαστών, μπορεί να καθαρίσει την επιφάνεια των φωτοβολταϊκών πάνελ σας και να τα διατηρήσει καθαρά για να συνεχίσετε να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τις δυνατότητές τους.

 

Η DBCS ασχολείται και παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Η διαδικασία καθαρισμού φωτοβολταϊκών που ακολουθείται είναι απόλυτα φιλική με την ευαίσθητη επιφάνεια του πάνελ δεν αφήνει θαμπάδες ή στίγματα και μεγαλώνει την διάρκεια ζωής της επιφάνειας των φωτοβολταϊκών πάνελ. Επιπλέον, προσαρμόζουμε το πρόγραμμα καθαρισμού των πανελ σας ανάλογα τις ιδιαιτερότητες που έχει κάθε φωτοβολταϊκή εγκατάσταση.

 

Για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης οφείλει να γίνεται Καθαρισμός Φωτοβολταϊκών πάρκων τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Είναι επιστημονικά αποδεκτό, ότι όσο τα φωλοβολταϊκά πάνελ είναι καθαρά, η απόδοσή τους αυξάνεται κατά 15% στην ενέργεια που παράγουν.

 

Στην εταιρία μας, με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε πολύ μικρό χρόνο, ακολουθούμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού των φωτοβολταϊκών πάνελ αλλά και την συντήρηση αυτών. Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που έχουμε σας εγγυώνται επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού των φωτοβολταικών πάνελ σας.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή νέα πληροφορία για των καθαρισμό φωτοβολταϊκών χρειάζεστε είμαστε στην διάθεση σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα

icon 1 1

Επισκεφθείτε μας

Βρείτε μας στον χάρτη
icon2

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας email
clock2 e1607934473936

Υποστήριξη πελατών