Υδροβολές

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού τοίχων και επιφανειών

Υδροβολές

Η DB Cleaning Services προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα του καθαρισμού τοίχων και επιφανειών. Είναι μία από τις λίγες εταιρίες που μπορεί με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα να προσφέρει στον τομέα του καθαρισμού πεζοδρομίων, δαπέδων και τοίχων με υδροβολή ολοκληρωμένες και επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού. Η υδροβολή γίνεται με μηχανήματα τα οποία έχουν δυνατότητα λειτουργίας από χαμηλή έως εξαιρετικά υψηλή πίεση.

 

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με υδροβολή ζεστού και κρύου νερού για τον καθαρισμό δύσκολων επιφανειών αφαιρώντας άλατα, σκουριές, λάσπες, χρώματα κ.ά. Ο καθαρισμός με υδροβολή διαφέρει από τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού στο ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολύ σκληρές επιστρώσεις και να τις αφαιρέσει χωρίς να χαραχτεί ή διαβρωθεί η υποκείμενη επιφάνεια. Η μέθοδος μας είναι γρήγορη, αποτελεσματική και ασφαλής.

 

Το πιεστικό μηχάνημα δημιουργεί μια δέσμη νερού με πίεση και απομακρύνει τους λεκέδες από τις επιφάνειες των πεζοδρομίων, δαπέδων και κτιρίων γρήγορα, αποτελεσματικά με ασφάλεια χρησιμοποιώντας υλικά φιλικά με το περιβάλλον δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για οικολογικό καθαρισμό διαφόρων επιφανειών με πολύ αποτελεσματικό τρόπο.

 

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε καθώς και για να σας λύσουμε όποια απορία έχετε.

Επισκεφθείτε μας

Βρείτε μας στον χάρτη

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας email

Υποστήριξη πελατών